Bel ons
Mail ons
Bezoek ons

Training voor de salesmanager

Innovation for Sales richt zich volledig op het verhogen van jouw specifieke sales management vaardigheden door eerst jouw kwaliteiten en valkuilen inzichtelijk te maken. De individuele opleidingsbehoefte van de salesmanager is de basis van deze training.

 

 

Een salestraining, en waarover dan?

Of je nou nieuw bent in de functie van salesmanager, of al jarenlang dit vak beoefent, tijden veranderen en daar sluit deze sales management training volledig bij aan. Na het volgen van deze training beschik je over de juiste commerciële vaardigheden om de binnen- en buitendienst aan te sturen. Je kunt met overtuiging het accountmanagement in jouw bedrijf motiveren.

 • “Aansturen van jouw team”

  Je kunt van alles willen in je leven. Hoge sales omzetten, sky high conversies hebben met telefonische verkoop, of simpelweg goed in je vel zitten. Maar als er geen onderliggende motivatie is, dan zal elk succes slechts een drup zijn van wat er werkelijk nodig is.

 • “Ik wil mijn mensen door ontwikkelen maar hoe?“

  Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige producten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaald door de mensen die deze onderneming maken.

 • “Geen hagel van informatie maar gerichte ondersteuning”

  Deze training is gericht op jouw behoefte omdat ieder team, bedrijf, cultuur en proces anders is. We richten ons volledig op het verhogen van jouw sales management vaardigheden.

Herkenbaar?

 • Jouw sales team voelt niet dezelfde druk als jij voelt.
 • Geen vertrouwen in de haalbaarheid van de salestargets
 • Geen keuze weten te maken tussen leidinggevende en meewerkend voorman
 • Verdeeldheid tussen collega accountmanagers

Wat wil jij leren?

In deze 4-daagse training leer je alles over goed sales management waar jouw rol als manager voorop staat. De belangrijkste onderdelen uit deze training zijn: forecasting en forecastmanagement, aansturen en motiveren van jouw medewerkers, opstellen van sales plannen en bedrijfsprognoses, commerciële verbeterprocessen tot het optimaliseren van het verkoopkanaal.

 

Wil je ook een gratis assessment van de Saleskeurmeester?

Neem dan contact op en plan jouw afspraak.

Saleskeurmeester

Klanten die hun winst vergroot hebben: