Bel ons
Mail ons
Bezoek ons

Training ondernemerschap

Innovation for Sales zorgt door het trainen van ondernemers, dat de ondernemersvaardigheden per persoonlijkheid op top niveau gebracht worden. Wij zorgen dat de ondernemer in staat is zijn bedrijf op een optimale wijze aan te sturen. Van het signaleren van commerciële groeimogelijkheden tot het optimaliseren van zijn bedrijfsprocessen. Wil jij zekerheid in jouw ondernemersvaardigheden, ga in gesprek met Innovation for Sales.

Ze kletsen maar wat

De tv staat aan en je hoort de presentator van VI Oranje de verwachting voor komend WK uitspreken: “Dit jaar zal NL winnen, want dit jaar zitten we in de juiste poel.” Achteraf viel de voorspelling weer tegen en heeft u een leuk onderwerp voor op het werk: “Ze kletsen maar wat bij VI Oranje, echt verstand hebben ze er niet van!”

Forecasting geeft mij zekerheid in de commerciële groei van mijn bedrijf.

Van het WK hangt uw onderneming vermoedelijk niet zo af als van de omzetresultaten. Soms lijkt het wel of we nieuwsgieriger zijn naar de voetbalvoorspelling dan naar de omzetvoorspelling. Is dit omdat het zo moeilijk lijkt of omdat we het gewoon niet kunnen, willen weten?

Deze training geeft inzicht in de vooruitzichten en doelstellingen van jouw onderneming, maar meer nog in welke commerciële activiteiten er moeten worden uitgevoerd om deze voorspelling te behalen.

24/7 worden computerprocessen verbeterd met als resultaat winst. Is het tijd om ook jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren?

“Bedrijfsprocessen houden het fundament van mijn bedrijf sterk.”

  • Coördineren van de bedrijfsprocessen
  • Processen repetitief? Wat als de onderneming veranderd
  • Leer het belang van primaire-, sturende- en ondersteunende processen

Groei van jouw ondernemersvaardigheden!

Als ondernemer ben je gestapt in een fantastisch vak en wil je er natuurlijk een succes van maken. Als jij een vakman bent weet jij zelf heel goed wat de waarde is van jouw onderneming, maar hoe laat je dat de markt weten. Alles draait om de juiste positionering in de markt. Dat is wat centraal staat in de training Ondernemerschap.

Training ondernemerschap

Plangeheel vrijblijvend jouw afspraak met een trainer van Innovation for Sales en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

vaardigheden ondernemer

Klanten die hun winst vergroot hebben: