Bel ons
Mail ons
Bezoek ons

De Saleskeurmeester

De Saleskeurmeester, een unieke en tijdelijk gratis dienst die inzicht geeft in salesvaardigheden van jouw accountmanagers. Ontvang kosteloos een prestatierapport van de kwaliteiten van jouw salesmensen en concrete aanbevelingen, zodat groei in de sales mogelijk wordt.

Saleskeurmeester

Heb je tegenvallende verkoopcijfers?

Dan wil je weten waar dat aan ligt. Je gaat op zoek naar de oorzaak ervan. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden zoals een teruglopende markt, kwaliteitsproblemen met je product of misschien een nieuwe concurrent.

Maar het kan ook zijn dat het aan de salesvaardigheden ligt. Op het moment dat je dat vermoeden hebt, vraag je de Saleskeurmeester voor een beoordeling.

De Saleskeurmeester

In plaats van direct een salestraining te kiezen op basis van gevoelens en vermoedens, biedt de Saleskeurmeester een individueel prestatierapport waarin eerlijk en helder beschreven staat op welke salesvaardigheden training nodig is.

De Saleskeurmeester

Wat levert het jou op?

 • Inzicht in de salesvaardigheden van jouw accountmanager
 • Helderheid over de individuele opleidingsbehoefte
 • Inzicht welke groei jouw verkoop kan behalen
 • Zekerheid voor de juiste investering
Contact opnemen

Meest gestelde vragen

 • Is de Saleskeurmeester echt gratis?

  Ja! en belachelijk waardevol!

 • Hoe kom ik in contact met de Saleskeurmeester?

  Klik hier!

 • Kost het mij veel tijd?

  Een audit van de Saleskeurmeester kost een uur per individu. Vanuit deze audit gaat de Saleskeurmeester een prestatierapport opstellen. Het bespreken van dit rapport kost de verkoper en zijn leidinggevende ook een uur.

 • Word ik blij van het resultaat?

  Het resultaat zal een eerlijk en duidelijk beeld geven over de saleskwaliteiten van jou of je accountmanagers. Naast de beoordeling ontvang je natuurlijk ook een advies hoe verder. Dus ja, je wordt blij van het resultaat omdat dit je verder gaat helpen.

 • Is het spannend?

  Ja, het is spannend. In ieders leven zijn beoordelingen geweest. En dat brengt altijd spanning met zich mee. De Saleskeurmeester zal vanuit professionaliteit, kennis en kunde altijd rekening houden met deze spanningen om jouw vaardigheden optimaal te kunnen beoordelen.

Wil je ook een gratis assessment van de Saleskeurmeester?

Neem dan contact op en plan jouw afspraak.

Saleskeurmeester

Klanten die hun winst vergroot hebben: