Bel ons
Mail ons
Bezoek ons

Ronald Luimes

Directeur / Eigenaar

De trainingen van Innovation for Sales zijn voor mij een echte eyeopener.

De sales training van Innovation for Sales is persoonlijk op ons bedrijf en situatie afgestemd. Geen standaard verhaal, geen vaste regels, maar echt geënt op onze persoonlijke opleidingsbehoefte. Dat vind ik een groot pluspunt van de sales trainingen van Innovation for Sales. Een vervolgtraject staat al ingepland, want hoe meer resultaat wij uit onze verkoopinspanningen kunnen halen, hoe beter!

Ariejonne Oost

Directrice / Eigenaar

De trainingen van Innovation for sales zijn helder, concreet en duidelijk.

Wanneer wij onze kennis willen bijspijkeren doen we dat dus het liefst met een partij die past bij die mentaliteit.
De sales trainingen van Innovation for sales zijn helder, concreet en duidelijk. We hebben handvatten gekregen die we direct kunnen toepassen bij de gespreksvoering met klanten en potentiële nieuwe klanten.
Het is fijn dat wordt gekeken naar wat het beste werkt binnen de organisatie en vervolgens de manier die het beste bij jou past. Geen algemene uitleg of tips, concrete info waar je wat aan hebt en mee aan de slag kunt!

Bert Brouwer

Directeur / Eigenaar

Paul van Innovation for Sales is duidelijk en dat kan ik wel waarderen.

Een op maat bedrijfsadvies, maar heel belangrijk, met diepgang. Paul houdt je wel een spiegel voor, hij is duidelijk, ook wat er niet goed gaat in een organisatie en dat kan ik wel waarderen. Je hebt nu eenmaal veel meer aan duidelijkheid. Met het bedrijfsadvies en de begeleiding van Innovation for Sales hebben wij onze ambitieuze doelstellingen ook waargemaakt.

Frans Pol

Directeur / Eigenaar

Ik kan iedereen aanraden: als je resultaat tegenvalt, ga dan een keer met Innovation for Sales praten!

Paul geeft je duidelijk aan wat hij ervan vind en wat eraan schort. Maar als je het achterste van je tong durft te laten zien, is de groei een garantie. Voor mij is de investering ook elke keer waard geweest. “Ik kreeg bij het bezoek aan mijn boekhouder een klopje op de schouder. 2017 was ten opzichte van 2016 ongekend….Want mijn winst is gestegen met meer dan 100 procent! En ik blijf er onder koel…maar 2018 overtreft zeer waarschijnlijk ook het gestelde jaardoel!

Bjorn Boes

Directeur / Eigenaar

Paul heeft ons geholpen met ons sales vraagstuk. Een sessie met Paul geeft je direct inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan. Inzichten die soms moeilijk lijken en die hij eenvoudig maakt tot voor de hand liggende tips die je direct in praktijk kunt brengen! Bedankt en tot de volgende sessie!!

Wil je ook een gratis assessment van de Saleskeurmeester?

Neem dan contact op en plan jouw afspraak.

Saleskeurmeester

Klanten die hun winst vergroot hebben: