Bel ons
Mail ons
Bezoek ons

Bedrijven die voor Innovation for Sales kiezen zullen het achterste van hun tong moeten laten zien, maar dan weet je ook dat er groei zal komen. Dit is wat Innovation for Sales onderscheid ten opzichte van onze concurrenten.

Saleskeurmeester

De strategie van Innovation for Sales

Wij maken de groei van een onderneming tweeledigzichtbaar. De zakelijke en de persoonlijke groei.

Trainingen, advies en interim zorgen voor de waarborging van de commerciële groei van jouw bedrijf.

Bedrijven kunnen erop vertrouwen dat Innovation for Sales de groeimogelijkheden inzichtelijk maakt en het vooraf gestelde resultaat behaald wordt.

Met minder nemen wij geen genoegen.

Wat maakt ons, volgens onze klanten, uniek?

  • Eerlijkheid, ook al is die soms confronterend
  • Resultaat van de training wordt gecontroleerd
  • Vanaf de 1e afspraak, het verwachte resultaat inzichtelijk
  • Commerciële bedrijfsbelang op 1
  • Trainingen worden volledig aangesloten op de persoonlijkheden van de cursisten

Uniek en kosteloos voor jou

De Saleskeurmeester is een unieke en gratis dienst die inzicht geeft in saleskwaliteiten van jou of jouw accountmanagers. Kosteloos een prestatierapport van uw salesmensen met kwaliteiten en concrete aanbevelingen, zodat groei in sales mogelijk wordt.

Wil jij ook dit inzicht over jouw sales vaardigheden ontvangen? Vraag dan om een gratis en vrijblijvend assessment van de Saleskeurmeester.

Wil je lezen wat onze klanten te zeggen hebben over Innovation for Sales?

commerciële groei van jouw bedrijf

Paul Reijntjens

“De ladder naar succes kun je niet bewandelen met de handen in je zakken.”

Met deze zinssnede is Paul Reijntjens te beschrijven als één van de meest gedreven personen die zijn omgeving kent. Paul is een visionair die altijd op zoek gaat naar succes, welke weg ook bewandeld moet worden. Hij is iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Zakelijk gezien betekent dit de vertaalslag van een product of dienst naar de klant, waarin het commerciële belang betekenis geeft aan een heldere communicatie, een goede prijs en een langdurige relatie.

“Bedrijven die voor mij kiezen zullen het achterste van hun tong moeten laten zien, maar dan weet je ook dat er groei zal komen. Dit is wat Innovation for Sales onderscheid ten opzichte van onze concurrenten.“

Niels Hamming

“Toch ook nog wat andere partijen uitnodigen, denkt de klant.”

Binnen een bedrijf is het normaal dat bijvoorbeeld de administratieve medewerker zijn of haar diploma’s heeft. Waarom uw verkopers niet? Ik vind dat bijzonder. Uw klant heeft recht op een professionele verkoper die de juiste inspanning biedt, een volwaardig gesprekspartner is en eer doet aan de kwaliteit van uw bedrijf. Dus investeer in uw verkopers, zodat ze ook de kwaliteit uitdragen bij uw klanten.

Dit is de reden dat ik mij aangesloten heb bij Innovation for Sales. Zij snappen dit als geen ander en zorgen voor de groei van uw verkopers die in de markt gewenst en geëist mag worden. Door middel van een unieke formule wordt de trainingsbehoefte geïnventariseerd en daarop maatwerk geleverd.

Wil je ook een gratis assessment van de Saleskeurmeester?

Neem dan contact op en plan jouw afspraak.

Saleskeurmeester

Klanten die hun winst vergroot hebben: